2017-02-09

#80 Dark Mild

Specifikation
Stil: Dark Mild
Bryggd: 2016-12-12
På fat: 2016-12-27
OG: 1.037 (1.036)
FG: 1.013
ABV: 3.1%
IBU: 18
Mängd: 22 (21)

Malt
2.9kg Maris Otter (86%)
300g Medium Crystal malt Fawcett (9%)
180g Pale Chocolate Fawcett (5%)

Humle
14g Magnum 10%, 60min (18 IBU)

Jäst
WLP002, 0,5liters förkultur

Vatten
30liter
5g CaSO4
5g CaCl2
2ml lactol
Ca: 104ppm
Cl: 94ppm
SO4: 118ppm

Mäskning
70grader 60min
76grader 10min

Bryggning
Kok 60min

Jäsning
18.8 grader på  kylen

Fat
Flaskad från fat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar