2017-02-15

#84 dark mild

Specifikation
Stil: Dark Mild
Bryggd: 2017-01-26
På fat: 2017-02-01
OG: 1.035 (1.036)
FG: 1.012
ABV: 3%
IBU: 18
Mängd: 22 (21)

Malt
2.9kg Mild malt (86%)
300g Medium Crystal malt Bairds (9%)
180g Pale Chocolate Fawcett (5%)

Humle
14g Magnum 10%, 60min (18 IBU)

Jäst
WLP002, från batch #80, drygt 1månad gammal, ca 2dl slurry

Vatten
30liter
5g CaSO4
5g CaCl2
2ml lactol
Ca: 104ppm
Cl: 94ppm
SO4: 118ppm

Mäskning
70grader 60min
76grader 10min

Bryggning
Kok 60min

Jäsning
19.0 grader på  kylen

Fat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar