Stil: Dark Mild
Bryggd: 2017-01-26
På fat: 2017-02-01
OG: 1.035 (1.036)
FG: 1.012
ABV: 3%
IBU: 18
Mängd: 22 (21)
Malt
2.9kg Mild malt (86%)
300g Medium Crystal malt Bairds (9%)
180g Pale Chocolate Fawcett (5%)
Humle
300g Medium Crystal malt Bairds (9%)
180g Pale Chocolate Fawcett (5%)
Humle
14g Magnum 10%, 60min (18 IBU)
Jäst
WLP002, från batch #80, drygt 1månad gammal, ca 2dl slurry
Vatten
30liter
5g CaSO4
5g CaCl2
2ml lactol
Ca: 104ppm
Cl: 94ppm
SO4: 118ppm
Mäskning
Vatten
30liter
5g CaSO4
5g CaCl2
2ml lactol
Ca: 104ppm
Cl: 94ppm
SO4: 118ppm
Mäskning
70grader 60min
76grader 10min
Bryggning
Kok 60min
76grader 10min
Bryggning
Kok 60min
Jäsning
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar