Stil: Folk Ale Brown
Bryggd: 2018-05-23
På fat: 2018-06-03
OG: 1.035 (1.035)
FG: 1.010
ABV: 3.3%
IBU: 24
Mängd: 19.5 (20)
Malt
2.5kg Maris Otter (76%)
500g Brown (15%)
300g Medium Crystal (9%)
Humle
500g Brown (15%)
300g Medium Crystal (9%)
Humle
100g Centennial 10min flameout 85C
Jäst
11g S-04
11g S-04
Vatten
4ml Lactic
3g CaSO4
4g CaCl2
Mäskning
4ml Lactic
3g CaSO4
4g CaCl2
Mäskning
Inmäsk 69 grader, 25liter
69grader 40min
77 grader 7min
Lakning
5liter 1ml lactol
Bryggning
Kok 60minuter, protafloc + jästnäring vid 15min.
69grader 40min
77 grader 7min
Lakning
5liter 1ml lactol
Bryggning
Kok 60minuter, protafloc + jästnäring vid 15min.
Jäsning
kyl på 17.5grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar